Spa Treatment Menu

ISUN ansikts- og kroppsprodukter bruker naturlige, bærekraftige, viltvoksende og organiske ingredienser. Blandet med en holistisk kombinasjon av bærekraftig produksjon og grønn emballasje for å skape en ekspepsjonell vitalitet og glød i huden.

ISUN Ansiktbehandlinger

Elevate

PURIFY • LIFT • CALM

50/80 minutter

Denne terapeutiske og dypt avslappende ansiktsbehandlingen er spesielt utviklet for hud som har mistet gløden og trenger en revitalisering. I denne behandlingen bruker vi ISUNs rensende produkter i kombinasjon med eldgamle og tradisjonelle teknikker som stimulerer energiflyt og sirkulasjon. Dette gjenoppretter ansiktets konturer og fjerner
lymfatiske toksiner. En effektiv ansiktsmassasje for å løfte musklene i ansiktet og gi en fast, glatt og revitalisert hud.

Radiance

REJUVENATE • RENEW • VITALIZE

50/80 minutter

Radiance er en ansiktsbehandling som gir huden din en ungdommelig vitalitet. Vår eksfolieringsbehandling for ansiktet og hendene fyller fine linjer med fuktighet og gir huden en sunn glød. Huden glattes ut og energiene bringes i balanse med ansikts-, nakke- og skuldermassasje, som inkluderer kvartskrystaller, og resultatet er en fantastisk følelse av velvære.

Celestial

ILLUMINATE • REPLENISH • REGENERATE

50 minutter

En himmelsk hud med en fantastisk glød venter deg mens vi pleier og revitaliserer huden. Vill australsk Kakadu Plomme hjelper til med å jevne ut hudtonene mens en konsentrasjon av urter og bær, rike på
antioksidanter og vitamin C, hjelper til med å reparere og regenerere huden. En aromatisk nydelig blanding av essensielle oljer er fokus gjennom hele ansiktsbehandlingen for å løfte sansene dine og gi en følelse av indre ro.

Balance

PURIFY • HYDRATE • NOURISH

80 minutter

En beroligende, energibalanserende behandling som inkluderer en tilpasset peeling i kombinasjon med 3
ansiktsmasker. Maskene renser, hydrerer og gir næring til huden, mens urteinfuserte oljer bringer energiene i balanse. En følelse av total avslapning og et balanserende kroppslig, sanselig og åndelig velvære venter på deg.

Transient

CLEANSE • SMOOTH • HYDRATE

30 minutter

Etter denne 30-minutters ansiktsbehandlingen, der vi renser, eksfolierer og forynger huden kan du forvente deg en fantastisk glød. En kjølende og nærende algemaske følges opp av en beroligende ansikts-, nakke- og skuldermassasje og resulterer i en smidig,
strålende og glødende hud. Økologiske hudpleieprodukter, teknikker som inkluderer krystaller og en aromatisk blanding av essensielle oljer, er tema i
behandlingen som bidrar til å løfte sansene dine.

The Gent

CLARIFY • DESTRESS • REVITALIZE

50/80 minutter

Denne ansiktsbehandlingen for Herrer, gjenoppbygger huden med hjelp av vår meget effektive peeling. Ansiktsmassasje i kombinasjon med en revitaliserende aromatisk oljeblanding fjerner hudens stress. Nakke, skuldre og hodebunn får en dyp avslappende massasje. Den 80 minutter lange behandlingen inkluderer en subtil energisk krystallmassasje og fotsåle peeling.Den 80 minutter lange behandlingen inkluderer en subtil energisk krystallsteinmassasje og peeling på fotsålene.

ISUN Body Rituals

Transcend

ENERGIZE • CALM • BALANCE

50/80 minutter

I denne dypt avslappende og subtile energibalanserende massasjen, fjerner mentalt eller fysisk stress på et magisk vis. Gjennom beroligende og oppløftende aromaterapiblandinger, energibalanserende massasjekrystaller og urteinfuserte massasjeoljer, frigjøres energiblokkeringer slik at du oppnår lettere flyt i kroppen, noe som gir en bedre balanse, dyp avspenning og en følelse av generelt velvære.

Recover

SOOTHE • RELAX • REVITALIZE

110 minutter

Etter fysisk aktivitet som har gjort musklaturen støl, bør du prøve en kroppsinnpakning med anti-inflammatorisk urt og eterisk olje sammen med en muskelavslappende massasje. Først smører vi inn kroppen din med urte-CBD-olje som er full av beroligende urter. Mens du slapper av i en varm innpakning mottar du en mini ansiktsbehandling med en beroligende balsam og beroligende fuktighetsmaske. Som avslutning gis en dypvevsmassasje integrert med lapis lazuli massasjesteiner.

Quench

REFINE • HYDRATE • SOOTHE

80/110 minutter

Denne nærende behandlingen fyller på med fuktighet, beroliger og revitaliserer den tørste, tørre huden. Vi begynner med en rik fuktighetsgivende skrubb som kombinerer de eksfolierende fordelene i fint mineralsalt med rikt, økologisk sheasmør. Kroppen er svøpt inn en en honning- og avokadomaske for å gi en dyp og rik næring. Behandlingen avsluttes med en
beroligende massasje.

Cleanse

DETOX • STIMULATE • TONE

110 minutter

Denne aktive behandlingen bidrar til å stimulere blod- og lymfestrømmen, effektivt fjerne giftstoffer og balansere huden. Antioksiderende urter og leire blandes med en urteolje for å skape en aktiv og dypt penetrerende
kroppsmaske. Denne termogene masken bidrar til å bryte ned fett- og cellulittavleiringer. Astringerende urter og oljer hjelper til med å balansere og stramme huden. Behandlingen avsluttes med en full aromatisk kroppsmassasje.

Merk: Anbefales ikke for gravide.

Revival

REVEAL • CLEAR • GLOW

30 minutter

Denne gjenopplivende behandlingen av ryggen
gir en dyp rengjøring og fjerner giftstoffer i huden.  Et aromatisk renseprodukt forbereder ryggen før en oppkvikkende og nærende peeling. Etter den dype
rengjøringen, lar en memorerende massasje kroppen slappe av med nærende olje som gjennomsyrer huden. En tilpasset maske behandler ryggen, og gir deg en klar og sunn glød.

Enhancements

Grace

REJUVENATING HAND TREATMENT

30 minutter

En deilig antioksidantmaske for hånd og armer og en enzymmykgjørende gelé penetrerer huden for å gi optimal revitalisering. Etter forsiktig fjerning av masken, får hendene og armene en terapeutisk massasje med en rosenkvarts. 

Soul

PURIFYING FOOT TREATMENT

45 minutter

Begynn reisen for føttene dine i et aromatisk og rensende fotbad med rensende urteinfusjoner og eteriske oljer. Etter fotbadet vil føttene og leggene bli myke og glatte med en oppkvikkende, avgiftende Rosemary-Sage Scrub. En beroligende fotmaske påføres og pakkes inn. Etter at masken er fjernet, masseres føttene og leggene, og fotsålene behandles med vår kvartskrystallmassasje.

Behandlinger kan tilpasses for å møte behovene til din salong og for å fungere med ethvert spautstyr.