Partnere

Et globalt fellesskap

Vi er alltid åpne for å samarbeide med de som deler vår filosofi og tilnærming til produksjon og salg av produkter.

Vår partnere er lokalisert over hele verden. Sammen skaper vi en global familie med ett felles mål: å skape holistisk velvære i kombinasjon med høy respekt for jorda vår og alle dens vesener.

Våre partnere

ISUN fordelene

Vi snakker

Vi vil møtes til en hyggelig samtale for å sikre at våre verdier og formål stemmer overens, før vi tar neste steg.

Vi møtes

Enten det er digitalt eller fysisk, vil vi gjerne treffe deg for å
ønske deg velkommen til familien. Vi ønsker å fortelle om våre verdier, prinsipper og produkter for å få klarhet i hva som best passer inn med ditt eksisterende tilbud, strategi og målsetninger.

Vi veileder

Når vi er blitt enige om kolleksjonen, vil vi gjøre en
avtale om å møte deg og teamet ditt. Vi vil høre mer om dine ønsker og behov, og sammen kan vi utvikle unike konsepter ved hjelp av vår levende og aktive hudpleieprodukter. Vi blir enige om en trinnvis og grundig opplæringsplan over tid.

Vi støtter

Vi vil fortsette å støtte og hjelpe deg, svare på spørsmål og gi kontinuerlig opplæring og veiledning, mens du fortsetter å spre velvære og glede gjennom ditt arbeid med ISUN produktene.

ISUN behandlinger

Våre ansikts- og kroppsbehandlinger er basert på våre naturlige, plantebaserte produkter som er rene og energiske. I samsvar med livskrafen i huden vår, er produktene våre skapt for en helhetlig og revitaliserende opplevelse som gir ekspesjonell velvære.

Gjennom disse næringsrike hudpleieprodukter vil kundene dine oppleve en glød som kommer innenfra.

Det fysiske, sanselige og åndelige vekkes i en opplevelse av forhøyet bevissthet. En ny form for luksus.

Vårt samarbeid ​gir oss muligheten til å gjøre en forskjell. Din lidenskap og interesse for velvære og hudpleie vil bringe fred og harmoni rundt deg. Og det vil være en stor glede å kunne være med deg på denne reisen.