Vår Historie

Skincare that Breathes

Håndlagde produkter basert på ingredienser fra økologiske og viltvoksende planter. Våre produkter er skapt for å gi huden energi og optimal glød. Dette, i kombinasjon med opplevelsen av helhetlig velvære, uten negativ effekt for verken deg eller planeten vår.

Gjennom vår unike kaldbehandlingsmetode holder ingrediensene seg levende og aktive. Dette gjør at livskraften fra plantene beholdes i næringsstoffene og mineralene. Ved påføring trenger disse dypt inn i hudens lag og gir næring til cellene. Resultatet er en sunn og naturlig glødende hud.

Vi lager ISUN produkter i San Juan-fjellene i Colorado. Plantene, rene plantedestillater og essensielle oljer, fungerer sammen i harmoni og fremhever gløden hos oss alle.

Vi har stor respekt for områdene vi henter våre ingredienser ifra, og er dypt takknemlige for det samarbeidet vi har med urbefolkningen og de økologiske bøndene. Å ivareta og beskytte mennesker, dyreliv og naturen i disse områdene, er ekstremt viktig for oss. Noen av ingrediensene våre blir velsignet før de kommer til oss, og det er viktig at våre leverandører deler våre verdier og den holistiske tilnærming til produksjonen.

Our Guiding Principles

Våre prinsipper er sentrale for hvilken retninger og hvilke beslutninger vi tar.

- Ingen negative effekter for de som bruker våre produkter. Våre produkter inneholder ingen ingredienser som kan skade. De inneholder kun rene, helbredende ingredienser som gir optimal velvære.

- Ingen negative konsekvenser for mennesker involvert i prosessene for å fremskaffe våre råvarer. Alle ingrediensene våre kjøpes i rettferdig handelsånd, uten barnearbeid og hvor alles rettigheter er ivaretatt.

- Ingen negative konsekvenser for naturen. Våre ingredienser er høstet fra bærekraftig kultiveringspraksis som støtter et sunt og naturlig mangfold.

- Ingen konsekvenser for dyr og insekter. Hverken produktene våre eller råvarene vi bruker er testet på dyr eller insekter, og våre globale leverandører ivaretar dyr og innsekters rettigheter og økosystemer.

Andre bærekraft initiativer inkluderer:

- Bruken av Miron biofotonisk fiolett glassemballasje forlenger den naturlige kvaliteten på produktene våre, inviterer solens helbredende stråler inn og utelater de skadelige strålene. I tillegg kan glass resirkuleres i det uendelige.

- Soyabasert organisk blekk.

- Etisk innkjøp av våre bærekraftige reiseposer.

- Tett samarbeid med lokale håndverkere.

- Bruk av papir som er sertifisert for et bærekraftig skogbruk.

- Vi er bevisste på vårt miljøavtrykk.

 Vår filosofi «from land to hand with heart» er etablert for å sikre at bærekraftig praksis, respekt og kjærlighet gjenspeiles gjennom hele verdikjeden vår.

Raising the Vibration

Vi er en holistisk merkevare som mener at hudpleie kan ble et enda mer bevisst rituale, en mulighet til å være tilstede, være ekte, kjenne indre velvære og skape en god selvfølelse.

For å forsterke denne opplevelsen, tilfører vi energi fra krystaller i ingrediensene og produktene våre. Krystaller reagerer naturlig med de elektromagnetiske feltene på jorden og aktiveres fra ulike frekvenser. Kroppens molekylstruktur kan motta vibrasjoner fra krystaller.

Disse vibrasjonene kan absorberes gjennom nervesystemet og resonnere med kroppens energiske senter, organer og kjertler. I produktene våre kombinerer vi de naturlige ingrediensene med denne energien frakrystallene. Resultatet er en dyp revitalisering av huden innenifra.

Cosmic healing

As within, so without.

Alle aspekter av livene våre – produktene vi bruker, kostholdet, hva vi ser og opplever, hva vi sier til andre og oss selv, hvordan vi lever livene våre: alt vises.

Vår hudpleiekolleksjon er spesielt laget for å oppmuntre til å styrke din sanselige, kroppslige og åndelige velvære. Helbredelsen gir en følelse av balanse, vitalitet, indre lys og et åpent hjerte. Denne helbredende effekten oppnås med produkter som er:

- Laget med positive, klare intensjoner.

- Laget av rene, ekte og helsebringende ingredienser.

- Laget av naturlige ingredienser med høy livskraft.

I en studie som ble utført i Japan i 2009, ble det konkludert med at menneskelig bioluminescens (et fenomen hvor levende organimser produserer lys gjennom en kjemisk reaksjon) faktisk er synlig. Denne luminescensen er resultatet av reaktive frie radikaler produsert når cellene puster med friflytende lipider og proteiner. Molekylene kobles sammen med fluorescerende kjemiske forbindelser som kan sende ut et kvant av det elektromagnetiske feltet, i stand til å skape lys. Vi er lys; vi gløder.

"ISUN" utvider dette konseptet gjennom forkortelsen: "I SUN" = "Jeg er solen" = "Jeg er lys". Solen har blitt feiret gjennom hele menneskehetens historie og den representerer naturlig lys i sin reneste form. Vi er alle forbundet gjennom solen og dens evne til å skape og opprettholde liv på vår planet. ISUN, med vår unike produksjonsmetode, ivaretar og overfører denne energien til huden, gjennom våre levende og tidløse naturlige ingredienser.

The ISUN Sunstar

Vår logo er en forlengelse av hvem vi er:

- Solen i sentrum gjenspeiler vår intensjon om å arbeide i harmoni med naturen og at våre produkter er fulle av livskraft fra solens naturlige lys.

- Strålene gjenspeiler vår kjærlighet og glød for andre. Vi håper at vi gjennom våre produkter og vår intensjon kan oppmuntre andre til å gi tilbake; å uttrykke sin kjærlighet og glød utad.

Meet the Founder

Et intervju med vår grunnlegger, visjonæren og skaperen av ISUN Skincare, Bunnie Gulick, som i en alder av 74 år, i seg selv er et strålende bevis på hennes lære og hudpleie kreasjoner.