Kjære ISUN kunde,

Disse betingelsene gjelder for avtale om levering av produkter og tjenester.

ISUN Skincare Skandinavia AS
Jerpefaret 11b, 0788 Oslo
Telefon: 930 59 552
E-post: cecilie@isunskincare.no
Foretaksnummer: 926018833

Leveranse

Vi sender våre forsendelser med Posten og Postnord. Vi har rask levering som sendes ut etter 1-3 virkedager. Vi utsteder en ordrebekreftelse som vedlegges alle forsendelser, fakturaen mottar du fra KLARNA på e-post. Vi anbefaler å lastet ned Klarna appen for enkel oversikt- den er veldig fin 😊

Uavhentet pakke

Dersom du ikke får henter ordren av ulike  grunner og forholder deg passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet. Skulle det være noe ,vennligst ta kontakt .

Betaling

Hos oss kan du betale med kort, faktura via Klarna og med VIPPS.

Priser

Våre priser er oppgitt i norske kroner og inkluderer merverdiavgift.

Porto- og ekspedisjonsgebyr

Vi gir fri frakt på samtlige ISUN ordere.

Angre – og returrett

Du er beskyttet av angrerettloven og har 14 dagers ubetinget angrerett fra den dagen du mottar varen på din første forsendelse. Angreretten innebærer at du har rett til å angre kjøpet for uåpnet produkt og returnere varen. For at angreretten skal kunne gjøres gjeldende, må produktet returneres til oss i samme mengde og stand som du mottok det. Du har 14 dagers åpent kjøp.

Reklamasjon

Vennligst ta kontakt vedrørende Reklamasjon .Du har full reklamasjonsrett på alle varer og mangler .

Klager

Vi er her for å hjelpe deg .Vennligst ta kontakt skriftlig så vi kan besvare og hjelpe deg.

Riktig adresse

Vennligst alltid se til at du har benyttet riktig adresse .

C/O adresse viktig om du bor på annen adresse enn din folkeregistrerte

Bor du på en C/O adresse er det viktig at du får med fullstendig navn på den som er folkeregistrert på adressen.Dette for å hjelpe posten.

Tilbakebetaling

Skulle vi ikke levere innen avtalt tid, vil du bli informert om årsaken til forsinkelsen og får oppgitt ny leveringstid.

Konfliktløsning

Klager rettes til selger innen rimelig tid, jf. punkt 9 og 10. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig på telefon 23 400 500 eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her:http://ec.europa.eu/odr.