Hemmeligheten bak en sunn og glødende hud

Hemmeligheten bak en sunn og glødende hud
24/01/2019 Lilo Ask-Henriksen
Posted by: Lilo Ask-Henriksen

 

Huden alle misunner; den glødende, friske og lett skinnende huden som ser så naturlig sunn ut. Men hvordan får du den? En god hjemmerutine med produkter som inneholder et symfoniorkester av aktive ingredienser kan være alt som kreves, la meg klare litt mer om hvorfor dette kan være nøkkelen til en spenstig, glødende og levende hud.

Mesteparten av tiden, er huden vår og da spesielt ansiktet vårt utsatt for urenheter og giftstoffer. Uten at vi innser det, så forårsaker disse gradvis skade og fremskynder aldring av huden. Huden vår er en helt fantastisk barriere som er designet til å beskytte oss mot de ytre påvirkningene. Huden vår er vårt største organ. Visste du at hudens funksjon er å beskytte mot infeksjoner, sol stråler og er viktig i kroppens temperaturregulering? Det er nettopp derfor det er så viktig å velge produkter som minsker utsettelsen av forurensing, men heller styrker hudens naturlige forsvar. I løpet av kort tid, vil næringsstoffene og egenskapene begynne å gjøre huden din sunnere og vakrere.

Vi er alle godt kjent med at vi må spise variert med frukt og grønt for å optimalisere helsen vår, gi cellene våre drivstoff slik at de kan gjøre jobbene sine. Det samme gjelder huden vår. Plantenes farger består av mer enn 100 000 levende, helsebringende plantestoffer, det er disse som er drivstoff til cellene våre. Nyere forskning dokumenterer at det er samspillet mellom planteforbindelsene (vitaminer, mineraler, fettsyrer og antioksidanter) i frukt og grønt som er grunnlaget for at cellene våre kan beskytte oss mot frie radikaler. Frie radikaler dannes naturlig i kroppen, i prosessen som kalles oksidasjon. Dersom kroppen har for lite antioksidanter til å bekjempe de frie radikalene, oppstår det vi kaller oksidativt stress. Oksidativt stress kan føre til kroniske betennelses lidelser og nedsatt immunforsvar. Ved små endringer som å innføre mer plantestoffer i både kostholdet og hudpleie rutinen din, vil det bidra til en sunnere og friskere kropp, som eldes tregere. Gjør man naturlige grep for en sunn og glødene hud, så får resten av kroppen også nyte godt av det. Mer elastisitet og fukt i huden betyr mer fleksibilitet i de fleste vev. Sunn hud kan gjenspeile en sunn kropp.

 Beauty Shortlist Awards dommerens uttalte i 2017 & 2018 om ISUN´s

 Advanced Oil:

“If we had to choose one single winning facial oil from this year’s Beauty Shortlist Awards to represent our 2017 #RockYourAge campaign, this one, with more than 60 high powered, age-defying fruit, plant and herb oils and extracts combined with a high-level of skin-active Vitamin C, would have to be it!”.

“Ultra Restore Face Oil really allows skin’s inner light to shine through. Crammed with 26 different herbs and berries, this lovely lightweight oil totally performs, feeding skin like a nutrition booster, where it’s most needed”

 

Tre viktige elementer for en sunn hud:

  • Antioksidanter
  • Vitaminer og mineraler fra naturlige kilder
  • Umettede fettsyrer som omega-3 og omega-6 i riktig forhold

Antioksidanter, vitaminer og fettsyrer for huden

Vitamin C – har særlig betydning for kollagensyntesen. Et høyt inntak av naturlig vitamin C kan redusere rynkedannelse og tørrhet.

Vitamin E – er kjent for å beskytte mot tidlig celledød.

Vitamin A – er sentral for en normal celledeling og en mangel kan gi både matt og grå hud. Vitamin A kan også forebygge kviser.

Vitamin B – Får du for lite kan det gi plager som tørr og kløende hud.

Hyaluronsyre – stor fuktbindende evne, aktivt involvert i celleaktivitet, fremmer hudens funksjoner og produksjon av kollagen og elastin. Øker antioksidantforsvaret i huden.

Umettet fett  – har vist seg å gi huden beskyttelse mot skadelige stråler fra solen, linolsyre gir mindre tørrhet og hudatrofi.

Enumettet fett – senker pH i huden og gjør den til en beder barriere mot infeksjoner.

Alle ISUN sine produkter består av en unik og kompleks sammensetning av økologiske, viltvoksende og naturlige urter, oljer, essensielle oljer og rene plante ekstrakter. Visste du at ISUN bruker 30 dager på å lage hver eneste ansiktsolje? Den ferdige oljen er et levende kompleks, av aktive næringsstoffer med høy livskraftenergi, som går i perfekt harmoni med kroppen vår, og absorberes lett gjennom huden.  Du kan lære mer om alle ingrediensene til ISUN produktene i vår shop, klikk deg inn på ønsket produkt og ta en nærmere titt på deres unike sammensetninger.

Varm hilsen fra Lilo

 

Dette sier Lilo om ISUN:
«Jeg falt for ISUN ved første øyekast. Det var noe helt spesielt med ISUN som traff meg midt i mitt grønne hjerte. En sannhet. Omtanken og kjærligheten som ligger i bunn av alle produktene rører meg.»

Du kan finne henne på Instagram ved å trykke her eller besøke bloggen hennes her.

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Cecilie Luthen ISUN Skincare Scandinavia
Takk for at du besøker ISUN Skincare! Spør meg om hva som helst, jeg gleder meg til å hjelpe deg, gi deg råd og dele mine beste tips for en naturlig ren og glødende hud!