3 Steg Til Den Ultimate ISUN Hudpleie Rutinen

3 Steg Til Den Ultimate ISUN Hudpleie Rutinen
25/03/2019 Lilo Ask-Henriksen

POSTED BY: LILO ASK-HENRIKSEN

Er det noe jeg vanligvis savner gjennom de kaldere månene av året, så er det den freshe gløden huden min får om våren og sommeren! Når sola varmer og huden føles yngre ut enn den gjør på en kald og grå dag. Men til min store lykke har ikke det vært et savn denne vinteren og våren er endelig her. Selvom dagene er hektiske, og gir lite tid til egenpleie, så er det én ting jeg prioriterer hver dag, året rundt, og det er hudpleie rutinen min – rense og smøre meg inn lag for lag med nærende og dypt virkende serum og oljer. Jeg vil derfor dele mine 3 enkle steg med dere 🙂

Du kan lese mer om «hemmeligheten bak en sunn og glødene hud» her.

Vi har alle forskjellige hudtyper med forskjellige behov, noen er sensitive, andre tørre eller fete. Derfor har jeg satt opp forslag til produkter som skal dekke alle hudtyper under stegene der det er relevant.

Visste du at gode renserutiner er nøkkelen til en sunn og strålene hud?

Steg 1 Rens

Valg av riktig renseprodukt legger hele grunnlaget for en sunn, glødende og balansert hud. Ved bruk av riktig rens fjerner du ytre forurensninger, smuss og fett som samles opp i løpet av dagen, samtidig opprettholder du riktig Ph balanse i huden din som bidrar til at huden absorberer serum og oljer som påføres etter rens, mye dypere ned i hudlagene.

ISUN har tre nydelige cleanser´s som er skreddersydd for ulike hudtyper.

Slik bruker du cleanser

Rens ansiktet med eller uten vann med lette sirkelbevegelser før den skylles av. Hendene er vårt beste verktøy, du kan også bruke en bomulls pad om du foretrekker det. Personlig bruker jeg hendene mine til å massere forsiktig inn cleanseren mens jeg nyter den friske, rene lukten, og det vet jeg Cecilie gjør også. For best resultat rens ansiktet morgen og kveld.

Rens ansiktet med ISUN cleanser tilpasset din hudtype. 

Normal og sensitiv hud

Coco-Cucumber cleanser er min favoritt, det er en fløyelsmyk, beroligende og kjølende rensekrem som virker både anti-inflammatorisk og helende, samt at den stimulerer regenerering av nye sunne hudceller. Denne fungerer som øye makeup fjerner, samtidig som den renser huden godt. Dette er også ISUN sin klare bestselger, klikk deg inn og leser mer.

Normal til fet og uren hud

Lavender-Sage Cleanser er en forfriskende og antibakteriell rensegele, som virker både sammentrekkende på porer og regulerer talgproduksjon. Super for den normal til fet og uren hud.

Normal til tørr hud

Lemon-Balsam Cleanser er den rikeste rensen og er super for deg med tørr hud! Det er en pleiende og nærende rensekrem, som virker antibakteriell, fuktighetsgivende og tilfører huden rikelig med essensielle fettsyrer. Samt har den helbredende og beroligende egenskaper som gir sterke og sunne hudceller. 

Steg 2 Serum

Alle hudtyper

Algae Peptide Serum er et helt unikt og utrolig effektivt serum som bidrar til økt cellefornyelse og reparasjon av huden, samtidig som den booster kollagen produksjonen (tilfører og holder på fuktigheten), mens det roer og lindrer huden. Dette serumet slukker tørsten på huden din. Er det ett ISUN produkt jeg ikke kan leve uten, så er det dette serumet.

Alge peptider er naturlig veldig rik på en sjelden aminosyre som heter hydroksyprolin. Etter hvert som vi blir eldre produserer vi mindre og mindre kollagen, og huden blir tynnere og mer rynkete. Det geniale er at vi kan «lure» huden til å tro at den nettopp har tapt kollagen og må lage mer, det er nettopp dette som skjer når du påfører Algae peptide serum. Når huden tilføres aktivt og levende hydroksyprolin, tror den at kollagenet er brutt ned og setter dermed i gang med å produsere nytt kollagen, dette gir huden din en skikkelig booster i kollagenproduksjonen. Ved jevnlig bruk virker dette oppstrammerne og fuktgivende, det reduserer fine linjer og rynker, samtidig som den får huden til å se jevnere og flatere ut. 

Opplever du at huden din er umettelig på fukt selv om du benytter en olje, er dette nøkkelproduktet i kombinasjon med din ansiktsolje!

Slik bruker du serum

Rist flasken før du påfører 1-2 pump av serum på ansikt og hals etter rens. La absorbere i omtrent ett minutt før du påfører ISUN ansiktsolje. Serumet kan du fint benytte både morgen og kveld.

Steg 3 Ansikts olje

Huden vår består naturlig av mange typer olje, derfor kjenner huden vår igjen naturlige oljer bedre enn syntetiske kremer, og gir derfor optimal nyttiggjørelse ved påføring av næringsrike oljer dypt ned i huden. 

Visste du at det tar over 30 dager å lage en ISUN ansiktsolje? Samtlige ingredienser er 100% RAW og beholdt i sin naturlige form. Dette er 100% rene, aktive og levende ansiktsoljer.

Om natten jobber kroppen med å helbrede og fornye seg, det er derfor viktig å gi hudcellene potent næring og fuktighet slik at du kan våkne opp til en ny dag med myk, balansert hud som gløder av naturlig friskhet. 

Tips: oljen beskytter huden din mot kulden. Om du har en favoritt krem, kan du blande den med noen dråper. Da gir du huden din enda mer næring, samtidig kan oljen gi et beskyttende lag mot kulden, og favoritt produktene dine vare lenger.

Slik bruker du ansiktsolje

Påfør 1-2 dråper av ansiktsoljen, masser slik at oljen/balmen smelter inn i huden din.

Personlig holder det med 1 dråpe (pump) av Sapphire oil for meg, denne bruker jeg for det meste som en beskyttende og nærende dag-olje. På kvelden elsker jeg Miracle Night Balm, jeg påfører balm tilsvarende størrelsen på en dråpe, varmer den opp i hendene før jeg masserer den lett inn. Dette har blitt en del av min selfcare rutine som bidrar til å gi meg en god natts søvn og det er helt nydelig å våkne opp til en fløyelsmyk hud hver morgen.

Bruk ansiktsoljen som er best tilpasset din hudtype.

Normal og sensitive hud

Sapphire Oil Dette er min favoritt, den virker beroligende, er sterkt beskyttende og nærende med mye antioksidanter som forebygger aldring gjennom et høyt innhold av antioksidanter. 

Tørr hud

Ruby er en den rikeste av ansiktsoljene og fin for den tørre hudtypen. Den hjelper huden til å gjenopprette sin naturlige fuktbarriere og er fylt med urter som gir intens næring, beskytter og forebygger aldring av huden. 

Sunstone er fantastisk for en fet og uren hud. Denne potente og levende ansiktsoljen regulerer talgproduksjon, er anti-inflammatorisk og virker sammentrekkende på porer. En lett olje laget med den hensikt å redusere utbrudd.

Visste du at alle oljene fra ISUN inneholder buritiolje fra Amazonas som fungerer som naturlig solbeskyttelse? Buritioljen filtrerer og absorberer de skadelige UV strålene fra solen.

Voksen hud (30+)

Advanced Oil er gull dråper for huden! og ISUN´s bestselger. Det er den mest potente fuktighets oljen, som gir en dyptgående, foryngende og glødende pleie.

Alle hudtyper

Miracle Night Balm er en mild og fløyelsmyk balm, som er det perfekte alternativet til nattkrem. La den være på over natten. Følelsen av å påføre denne nydelige natt balmen, som en del av min kveldsrutine føles beroligende og den bidrar til en mer harmonisk nattesøvn.

Visste du at Miracle Night Balm inneholder blant annet urtene kamomille og lavendel? Som hjelper deg med å sove bedre, med sine beroligende egenskaper som reduserer spenning, angst og stress etter lange, slitsomme dager.

Resultat

Dette er nøkkelen for meg og min hud, det er denne enkle ISUN rutinen som har fått huden min til å gløde av foryngende, naturlig sunnhet. Som har fått ukjente til å stoppe meg på gaten og kommentere huden min. Ikke bare elsker jeg lukten av naturlige ingredienser, og følelsen av å gi meg selv det lille ekstra i hverdagen. Det gjør også godt for hud og sinn.

Om du har spørsmål, eller er usikker på valg av riktige produkter, kan du kontakte Cecilie. Hun hjelper deg gledelig. Cecilie kan du kontakte på mail cecilie@isunskincare.no eller fyll ut skjema du finner her.

Varm Hilsen fra Lilo x

Comments (0)

Leave a reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

*

Cecilie Luthen ISUN Skincare Scandinavia
Takk for at du besøker ISUN Skincare! Spør meg om hva som helst, jeg gleder meg til å hjelpe deg, gi deg råd og dele mine beste tips for en naturlig ren og glødende hud!